top of page

sam. 09 mars

|

Dworp bij Sesoon

Creatief Mindful Ateljeetje voor Tieners

Ontspanning, beweging en creativiteit

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Creatief Mindful Ateljeetje voor Tieners
Creatief Mindful Ateljeetje voor Tieners

Heure et lieu

09 mars 2024, 10:00 – 12:00

Dworp bij Sesoon, Alsembergsestenweg 540

À propos de l'événement

Een reeks van 5 leuke voormiddagen waarbij we ontspanning, creativiteit en beweging met elkaar combineren.

Onze maatschappij is in een snel tempo de laatste jaren veranderd. We kennen op heel veel gebieden een fantastische vooruitgang. Maar dit heeft spijtig genoeg ook een keerzijde. Onze kinderen groeien nu op in een andere maatschappij die toch om enige alertheid vraagt.

Veel tieners hebben last van een continu draaiende motor en zijn echt op zoek naar rust en ontspanning om hun hoofd “leeg” te maken. Even een moment om zich terug te herbronnen, tot rust te komen door leuke en speelse creatieve opdrachten waarbij de nadruk niet ligt op de eindcreatie maar wel op het proces. Terug verbinding zoeken met jezelf.

Kom jij gezellig meedoen?

Zaterdag Van 10u tot 12u

20/01 3/02 17/02 2/03 9/03

Prijs: 90 euro voor 5 lessen

De lessen gaan pas door na 5 inschrijvingen .

Inschrijving via: https://www.sesoon.be/.../creatieve-mindful-ateljeetjes...

Wie ben ik?

Ik ben Ingrid van Creative Mindful Studio waar welzijn en persoonlijke ontwikkeling voor groot en klein centraal staan. Mijn praktijk bestaat uit drie grote pijlers zo kan je bij mij kan je terecht voor massages, creatieve coaching en allerlei leuke creatieve en ontspannende workshops.

Creatief coachen is een fascinerende manier om mensen in beweging te brengen zonder enige creatieve kennis nodig te hebben. Beelden zeggen meer dan woorden en weerspiegelen onze ziel. Ze geven aan wat in jou leeft en dit op een mindful wijze. Op deze manier brengt dit ons groei, bewustwording en persoonlijke groei.

Als creatieve coach en relaxatiecoach werk ik met je samen om de diepte in te duiken en je ware levendigheid en vreugde te herontdekken.

Terug naar verbinding met ons lichaam en ziel

Relax, create en grow!

Partager cet événement

bottom of page